Дякуємо за свято!

2017-12-19

/Files/images/gruden2017/yalinka/DSC_0508.JPG

Напевно, жоден з нас не може уявити новорічно-різдвяні свята без пишної зеленої красуні-ялинки. Прикрашати лісову красуню іграшками та гірляндами стало багатовіковою традицією. І зараз просто незвично зустрічати Новий рік без цього невід'ємного атрибуту. Щороку точиться суперечка, яку ялинку обирати: натуральну чи штучну?

З метою збереження природи ми надали перевагу штучній, і тому цьогоріч актову залу нашої школи прикрашає 5 метрова пишна красуня, яка була придбана завдяки міському голові Сніжку В.В. та депутатському корпусу Бобринецької міської ради. Окрема подяка депутату обласної ради Крутьку Ю.М. за допомогу у придбанні іграшок для ялинки. Уже 19 грудня, на Миколая, школярі могли милуватися новорічним дивом.

Учні, вчителі та батьки КЗ «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» дуже вдячні всім за створення новорічного настрою і бажають всього найкращого у Новому 2018 році!

Учнівський, педагогічний та батьківський колективи КЗ «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi